"În culisele neamului" cu Mihai Ciobanu
Această emisiune aduce în prim plan o personalitate a cântecului folcloric, piesele căruia au fost întotdeauna fredonate de la mic și până la mare. Este interpretul care a adunat în palmaresul său cântece devenite adevărate șlagăre cum ar fi: "Codrule de-aș fi ca tine", "De m-aș face iar flăcău", "Nu mă dojeni nevastă" sau "Casa părintească nu se vinde". Aici veți afla cum a început cariera artistică a interpretului Mihai Ciobanu.
Emisiunea " În culisele neamului".
"În culisele neamului" cu Dumitru Blajinu
Emisiunea " În culisele neamului"
Vă propun să fiți părtașii unei ediții în care se va vorbi mult despre folclor, folclorul ca gen muzical dar și despre orchestra cu același nume. înființată și condusă mai bine de 17 ani de exponentul cel mai veritabil al tradiției și muzicii noastre strămoșești, Maestru în artă, Cavaler al ordinului Republicii – Dumitru Blajinu.
"În culisele neamului" cu Mihai Amihalachioaie
Vă invit să facem o incursiune în istoria unei orchestra care s-a bucurat de glorie în toți anii săi de activitate. Orchestra Busuioc Moldovenesc, s-a plasat la loc de cinste și a avut un cuvânt de spus în cultura noastră tradițională. Marele succes cu care a fost încununată s-a datorat în primul rând lui Mihai Amihalachioaie, acel muzician de clasă care a stat la pupitrul dirijoral și care a avut întotdeauna curajul să spună lucrurilor pe nume. Astăzi vă propun să-l cunoașteți mai îndeaproape.
Emisiunea " În culisele neamului"
She has been nominated for an Academy Award, two Grammy Awards and the Mercury Prize
Made on
Tilda